Home>Job opportunities>Fullstack webbutvecklare

Fullstack webbutvecklare

Digital Consulting Permanent contract Sweden Skåne län

Jobbeskrivning

I merparten av våra projekt är webbapplikationer en avgörande del, där både vi och våra kunder förväntar oss hög kvalité. I dagsläget bygger vi de flesta applikationerna i React, men vi arbetar kontinuerligt med att hålla oss uppdaterade på nya och populära ramverk. Vi letar nu efter en vass fullstack-utvecklare med gedigen erfarenhet av att sätta upp mjukvaruarkitektur och effektiva arbetsflöden.

Vårt primära syfte är att utveckla innovativa lösningar som tillför affärsmässigt värde hos våra kunder. Vi förväntar oss därför att du är en person som tar för dig, och ansvarar för att vägleda både kund och projektteam i utvecklingsprocessen — alltid i syfte att hitta den bästa lösningen, före den snabbaste eller mest självklara. Ibland är du den enda utvecklaren inom ditt område, vilket självfallet också kräver ett nära samarbete med andra teammedlemmar, såsom t.ex. back-end utvecklare och UX/UI designers. 

Alla våra utvecklare och designers är del av vad vi kallar ett “competence community” inom sitt specifika område. Detta innebär att du alltid har möjligheten att diskutera tekniska problem, utvärdera olika lösningar och ideéer med andra personer som besitter samma kompetens. Du kommer vara del av såväl projektteamet du arbetar i, som communityt där alla våra nio studios ingår. 

Förstklassig kompetensutveckling är, och har alltid varit, en grundsten på Jayway. För oss är det viktigt att både enskilda individer och team kontinuerligt utvecklar nya färdigheter och kunskaper. Detta kan uppnås på många olika sätt, men vi förväntar oss såväl nyfikenhet som generositet gentemot övriga medarbetare.

Kravspecifikation

 

 • Flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet som fullstack-utvecklare

 • God vana av att skriva testbar och skalbar kod i modern JavaScript / TypeScript, HTML och CSS

 • Gedigen kunskap och erfarenhet av ett av de större JavaScript-ramverken, såsom React, Vue eller Angular 2

 • Du ska ha levererat produktionsfärdiga webbapplikationer

 • Erfarenhet av backend-språk och plattformar som .NET, Java, Node.js, Python eller Ruby

 • Intuitiv förståelse av strategier, processer och en stark organisationsförmåga

 • Vana att arbeta nära mjukvaruutvecklare (front-end, back-end, mobil), UX designers, projektledare och inte minst våra kunder, för att identifiera och använda relevant kunskap från andra perspektiv i dina lösningar

 • Testa och kvalitetssäkra din kod

 • Förstå värdet av kodgranskning och dess funktion i mjukvaruutveckling

Vi skulle älska om du dessutom:

 • Har en god förståelse av byggsystem, driftsättning och andra hjälpteknologier

 • Har förmåga att arbeta och utvecklas i en snabb och föränderlig miljö, lära dig fort, samt bemästra diverse webbteknologier och andra tekniker

 • Uppskattar att arbeta i multifunktionella team för att skapa meningsfulla och innovativa lösningar

 • Är angelägen om att kontinuerligt arbeta med din egen kompetensutveckling, liksom att utvecklas och förbättras som team

 • Kan identifiera områden för förbättring och proaktivt implementera dem

Företagsbeskrivning

På Jayway är vi över 200 kollegor inom utveckling, design, test, projektledning. Vi har kontor i Sverige, Danmark och i USA. Vi strävar efter att hitta roliga och utmanande projekt i rätt storlek – vanligtvis mellan 3-8 personer som arbetar agilt med att utforska och utveckla kreativa tekniska lösningar. Vi arbetar med ett stort antal kunder, allt från små specialistföretag till några av de största i världen. Vi har introducerat agila metoder hos många av våra kunder, och självfallet lever vi som vi lär.

Ytterligare information

Som en av våra kollegor på Jayway erbjuder vi dig:

 • 10 kompetensdagar per år, inklusive en årlig resa med din studio.

 • Dator, telefon och telefonabonnemang.

 • Hälsoservice och massage.

 • Friskvårdsbidrag för sportaktiviteter.

 • Olika sociala events under året. Det kan vara allt ifrån Go kart, filmkvällar, sällskapsspel, quiz etcetera.

Vår rekryteringsprocess.

Vi bjuder in alla lämpliga kandidater till en intervju för att lära känna varandra bättre och introducera oss själva. Om intresset är ömsesidigt får du en uppgift som du presenterar vid en andra intervju. Om vi är en bra match även, bjuds du in för att möta resten av teamet över en lunch, socialt event eller liknande. Om kemin känns rätt från båda sidor, ser vi mycket fram emot att välkomna dig hos oss på Jayway!

Apply

#DigitalTransformakers Management Consulting

#ManagerSpirit #ClientCentric #Agility

Do you dream of digital transformation, have a doctorate in listening to and understanding clients?

 

Does advising the management of an organisation on lots of strategic projects fire you up? Do you relish the challenge of contributing to our own business at any chance you get? Are your buzzwords independence, dynamism and proactivity?

 

Don’t delay. We have a place for you in our family!

Enrique GonzalezESM Solutions Manager

Linkedin